Slovenia Eco Resort

doživetje v osrčju narave

priznanja

namestitev

Doživite pravljičnost Velike planine v dolini

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Slovenia Eco resortu boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.

glamping

Lesene glamping hišice so primerne za dve osebi. Hišice so prostorne, veliko okno vam omogoča prekrasen razgled, zunaj hišice pa se boste spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in WC je oddaljen 20-30 m.

V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.

velike lesene hiše

Moderno opremljene lesene počitniške hišice v slogu pastirskih koč vam nudijo udobje, hkrati pa pričarajo duh tradicionalnega bivališča na Veliki planini. Ena koča lahko sprejme 4 + 1 osebe. Vsebuje dnevno sobo, spalnico, jedilnico, majhno kuhinjo, kopalnico in teraso.

lokacija

kontakt