ambient

stolp

stolp

Lovska opazovalnica je največja na svetu. V višini meri 18 metrov. Tehta 150 ton in sprejeme preko 200 ljudi. Nudi prekrasen pogled na Eco resort, ter na same kamniško-savinske Alpe. Posebna atrakcija so prosti skoki iz stolpa v ribnik.

zivalski vrt

zivalski vrt

Rdeča nit Eco Resorta so bivanje gostov z našimi živalmi. Vsako jutro se zato odvije pastirska šola za otroke, ker otroci s skrbnikom opravijo hranjenje in nego. Trajanje programa do 90 min.

pomol

pomol

Pomol nudi prijeten ambient restavracije na umetnem jezeru v a katerem plavajo postrvi, družbo gostom pa delajo tudi racke.

otroško igrišce

otroško igrišce

cerkev

cerkev

Sveti Krištof je zavetnik popotnikov. Kapela Sv. Krištofa je replika kapele Marije Snežne na Veliki Planini. Primerna za cerkvene poroke in druge verske obrede. Značilnost kapele Sv. Krištofa je zvon zelja ki gostom izpolnjuje želje.

kamniška bistrica

kamniška bistrica

Kamniška Bistrica je največja hudovniška reka in druga najbolj čista reka v Sloveniji. Eco Resort se nahaja 6 km od samega izvira. Na tej poti pa se reka ne sreča z onesnaževalci.

vrt

vrt

Eco vrt se nahaja v neposredni bližini samega središča in zagotavlja vse vrtnine za potrebe kuhinje in bara. Prav tako so sezonski sadeži namenjeni gostom.

lokacija

kontakt