dozivetja

savna

savna

Zasebna finska savna nudi popolno kombinacijo intimnosti in razkošja – za trenutke, ki jih želimo posvetiti le sebi in svojim najdražjim. Savna je namenjena do 6 oseb in je opremljena s sobo za počitek, z WC-jem, tušem in garderobo.

masaza

masaza

Nudimo vam tudi klasično masažo za prenovo telesa in duha. Masažo si lahko naročite tudi v svoji hišici.

vodeno hranjenje zivali

vodeno hranjenje zivali

Rdeča nit Eco resorta so bivanje gostov z našimi živalimi. Vsako jutro se zato odvije pastirska šola za otroke, kjer otroci s skrbnikom opravijo hranjenje in nego domačih in divjih živali. Trajanje programa do 90 min.

energijske tocke

energijske tocke

V osrčju Eco Resorta se nahajajo 3 močne energijske točke ki zagotavljajo dobro počutje in energije v celotnem resortu. Na samih energijskih točkah so opredeljeni načini zadrževanja in delovanja.

nogometni golf

nogometni golf

Nogometni golf je nov svetovni trend med družabnimi igrami ki lepo popestri dnevno dogajanje. Igrišče je podobno igrišču za golf z večjimi luknjami ki so oštevilčene. Po vrstnem redu je potrebno z brcanjem nogometne žoge s čim manjišim številom zadeti vse luknje. Zmagovalec je tisti, ki s čim manj poizkusi pride do zadnje luknje. Družabna igra je zelo atraktivna za team buildinge, kakor tudi za družine.

lokacija

kontakt