dogodki

poroke

poroke

Za nepozaben poročni dan, vam bomo pripravili civilni in cerkveni obred v objemu narave!
Vaš poseben dan bomo prilagodili vaši željam, zato nas pokličite ali nam pišite ter sporočite vaše želje.

team building

team building

Se želite odmakniti od svojega vsakdanjika in preživeti lep aktiven dan s svojimi sodelavci?
Vabimo vas v Slovenia Eco resort, v objem narave in enega izmed 7 najlepših glampingov v Evropi po Forbesovi lestvici 2018 in 13 najlepših resortov na svetu po mnenju revije Vanity Fair.
Slovenia Eco resort nudi več različnih lokacij na prostem, zato omogočamo izvajanje tudi več team building iger hkrati. Kar je zelo dobrodošlo ob večjem številu ljudi. Med zelo popularne v resortu sodijo, Nogometni golf, Iskanje zaklada po planšarsko, Grand Prix racing, Izdelovanje ledenih skulptur, Food market, Golf simulator, itd.
Za odmik od slabega vremena in zaključene družbe pa imamo na voljo prijeten ambient v tradicionalnem toplerju, ki je opremljen z wi-fi signalom, projektorjem, panojem in riši-briši tablo.
Ogrevana dvorana z vonjem po lesu nudi prekrasen razgled v vseh letnih časih in sprejme do 100 oseb.
Izpod rok od naše kuhinje  boste deležni odlične pogostitve, tako hladnih kot toplih jedi.
Kulinariko Slovenia Eco Resort dodatno odlikuje samooskrbni BIO vrt, kjer pridelamo veliko lastne zelenjave, ki jo nato pripravimo gostom.
Najem dvorane je brezplačen.

rojstni dnevi

rojstni dnevi

Naj vaš otrok praznuje svoj rojstni dan v idiličnem okolju, v zeleni naravi, v družbi živali in pod vodstvom strokovnih animatorjev.
Starši pa si ob tem lahko privoščite miren oddih ob pijači.

koncerti

koncerti

mednarodni dogodki

mednarodni dogodki

Eco Resort je tako po lokaciji kot organizaciji prava destinacija za mednarodne dogodke. Tako so se v preteklosti odvili start in zaključna slovesnost evropskega prvenstva v gorskih tekih, evropsko srečanje starodobnih vozil, evropsko srečanje lastnikov goldwing, ter številni drugi dogodki.

lokacija

kontakt